Hak Cipta © 2015-2018 Kementerian Koordinator Bidang Pembangunan Manusia dan Kebudayaan
IDE PERUBAHAN
Index.php

Dx666 x p00p_

Greetz: Skeptix ~ Security Ghost ~ Cyber Merah Putih ~ And You?

Aku arep takon, nak ngeneki ijek dijenengke depes ora? Aku mung takon tok, monggo dijawab, ojo ngegas, aku pemula soal.e , maklumi wae , oke? Sip, trus Yo ngono wae Soal.e aku mung takon tok, ora ono maksud liane, ojo salah paham ya, uwes tak mandek lehku nulis ndak ngesakne keyboard ku ngko ndak kesel, ngesakne, yowes ngono wae ya, oke? Yo wes suwun su!!

#takon-mbut

#takon-tok

"The content must be at least 300 characters." hmmm kudu nulis dowo tibak.e , nulis yo kesel tibakno, hadeh, kiro" wes 300karakter urung yo? 

0 PENDUKUNG
Bagaimana Tanggapanmu ?
0 Tanggapan